Wil jij jouw invloed vergroten in de organisatie?

Start vandaag met het vergroten van jouw effectiviteit!
Schrijf je in voor de training

Krijg meer invloed door effectievere communicatie

Leer overtuigen op inhoud, in plaats van dwingen of macht

Gemiddeld met >8,5 gewaardeerd op Springest en Edubookers

Training beïnvloeden voor leidinggevenden en projectleiders

De training ‘Beïnvloeden voor leidinggevenden en projectmanagers’ helpt je om medewerkers en je team makkelijker, sneller en effectiever mee te laten bewegen. Manipuleren is leidinggeven op basis van macht. Beïnvloeden gaat over duidelijk zijn, maar dan wel op een prettige en respectvolle manier.

Wil jij dit ook leren, in een kleinschalige en doelgerichte training? Waarin jouw persoonlijke cases en ervaringen centraal staan in jouw leerproces? Dan is deze 4-daagse training precies wat je zoekt!

Marc Doomernik, trainer en coach

In een combinatie van passie, enthousiasme, humor, respect én integriteit, mensen inzichten aanreiken om zowel zakelijk als privé nóg succesvoller te worden.

Mensen in je team, maar ook jezelf, ontwikkel je niet zo maar even. Iets wat er al tientallen jaren in zit, ga je morgen niet anders doen door ‘even’ een paar vaardigheden aan te leren. Jij bent niet in je eentje verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling. Groeien doe je samen met je leidinggevende. Hier denken veel leidinggevenden en bedrijven helaas nog steeds veel te lichtzinnig over. Daarom kijken we in de driehoek naar jouw leerdoelen en zorgen we voor een positieve en blijvende ontwikkeling.

Ik doe het nét even anders!

Wil jij jouw situatie met mij bespreken? Wil je kijken of deze training bij je past? Of wil je iets anders aan me vragen? Ik houd graag rekening met jouw wensen en trainingsdoelen!

Trainingsinhoud en Facet5 persoonlijkheidsprofiel (optioneel)

Wil je meer weten over de inhoud van de training Beïnvloeden voor Beïnvloeden voor leidinggevenden en projectleiders,

download dan de brochure, of lees de uitgebreide beschrijving op deze pagina.

Naast de groepstraining is er ruimte voor aanvullende persoonlijke inzichten door het opstellen van een Facet5 persoonlijkheidsprofiel. Aan de hand van dit profiel krijg je een aanvullende intake en 1-op-1 coaching. De inzichten vanuit jouw Facet5 profiel worden gebruikt om de training optimaal te laten aansluiten bij jouw trainingsdoelen. Deze optie is niet inbegrepen in de training, maar kun je zelf toevoegen door ‘Facet5 scan + coach- en evaluatiegesprek’ aan te vinken bij het boeken van de training.

Inschrijven