Missie en visie van Doomernik Training & Coaching

Marc Doomernik

Marc DoomernikIn een combinatie van passie, enthousiasme, humor, respect én integriteit, mensen inzichten aanreiken om zowel zakelijk als privé nóg succesvoller te worden.

Visie Marc Doomernik

Mensen ontwikkelen, professionaliseren doe je niet ‘éven’. Iets wat er al tientallen jaren in zit ga je morgen niet anders doen door ‘even’ een paar vaardigheden aan te leren. Daarbij is de medewerker niet alleen verantwoordelijk voor zijn/haar ontwikkeling. Groeien doe je samen met je leidinggevende. Hier denken veel bazen en bedrijven, helaas nog steeds, veel te lichtzinnig over.

Ik doe het nét even anders!

Het 4-stappenplan verspreid over ca. 5-6 maanden bestaat uit:

  • Je eigen Facet5 persoonlijkheidsscan (20 pagina’s!) + werkboek.
  • 4 dagen trainen verspreid over 3 maanden.
  • Een coachingssessie 2 – 3 maanden ná de training.
  • Een evaluatiegesprek met de leidinggevende.

Achtergrondinformatie oprichter Doomernik Training & Coaching

“Een goede trainer/coach laat ook zijn eigen kwetsbaarheden zien…!”

Sinds 1998 trainer/coach en vanaf 2001 zelfstandig ondernemer. Daarvoor 11 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Marc heeft een ‘Verfrissende Blik’ op thema’s als persoonlijke effectiviteit, beïnvloeden en (persoonlijk) leiderschap.

Volgens cursisten en cliënten kan Marc gekarakteriseerd worden als: 
Veel kennis, praktijkgericht, open, eerlijk, integer, is in staat om in de lichtheid met heftige dingen om te gaan, prikkelend, bijdehand, alert, eigenwijs, zorgzaam en iemand met veel humor.
In trainings- of coachtrajecten laat Marc zich niet leiden door een vast programma, volgorde of methodiek.
Afhankelijk van de situatie en de persoon kiest hij voor een bepaalde werkwijze.

Marc zelf: ‘In een open training wil ik, naast het programma, toch ook zoveel mogelijk individueel maatwerk leveren. Iedereen moet krijgen wat voor hem/haar belangrijk is’.
Marc heeft o.a. de volgende opleidingen gevolgd: 
NLP (trainer), systemisch werken (familie-, organisatie- en structuuropstellingen), Oplossingsgericht werken, coachopleiding, PMA (Progressive Mental Alignment), Shiatsu, TRE (Tension Release Excercises) en Cranio Sacraal Therapeut. Door de extra opleidingen Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis kunnen cliënten in aanmerking voor vergoeding bij hun zorgverzekeraar, mits hiervoor de juiste aanvullende verzekering is afgesloten (voor meer informatie is het handig om contact op te nemen met je zorgverzekeraar).

 

Mijn naam is Petra Smulders, ik werk vanaf 2015 achter de schermen op de back office bij Doomernik Training & Coaching.
Vanaf 1 januari 2018 runnen Marc en ik samen Verfrissende Blik, waaronder ook Atelier ByPetie valt.
Ik heb een ruime ervaring op administratief en creatief gebied dus voldoende kennis in huis ;).
In Atelier ByPetie geef ik creatieve workshops, voor kinderen en volwassenen. Mijn doel is om mensen blij te maken en de creatieve kant (die echt iedereen heeft) naar boven te laten komen.
Even tijd nemen voor jezelf is ontzettend belangrijk, dat vergeten we vaak. Ik probeer door het delen van mijn creatieve passie tijdens een workshop te laten zien hoe belangrijk het is om even uit je hoofd te gaan ,
even niet de hele tijd “aan” te staan. Een moment voor jezelf en even ontspanning, alleen maar bezig zijn met jouw werkstuk.
Ik gun ook jou zo’n moment…

Heb je ook interesse in een creatieve workshop? Neem dan eens een kijkje op www.atelierbypetie.nl of mijn facebookpagina.
Pas op, wie weet raak je ook geïnspireerd!

Heb je een vraag neem gerust vrijblijvend contact met mij op, je kunt een mailtje sturen naar petra@verfrissende-blik.nl .

Zonnige en creatieve groet,
Petra