Leer leidinggeven op basis van vertrouwen

Start vandaag met het vergroten van jouw effectiviteit!
Schrijf je in voor de training

Vergroot de effectiviteit van je team én het werkplezier

Groei in jouw motiverende en coachende managementstijl

Gemiddeld met >8,5 gewaardeerd op Springest en Edubookers

Training effectief en coachend leidinggeven

In je rol als leidinggevende komen de belangen van je medewerkers, de organisatie en voor jezelf niet altijd overeen. Ook heb je waarschijnlijk inmiddels jouw eigen stijl ontwikkeld in leidinggeven. Wist dat er 4 verschillende (hoofd) leiderschapsstijlen om je medewerkers te ontwikkelen, te motiveren én resultaatgericht te laten werken? Merk je wellicht in de praktijk dat jouw stijl ook verandert, als de werkdruk en de stress toenemen? Dan kun je zo maar onbewust de verkeerde leiderschapsstijl toepassen.

In deze training leer je jouw natuurlijke stijl beter kennen. Ook leer je schakelen tussen de verschillende stijlen. Zo nemen je resultaten toe al tijdens het volgen van de training. Met als succesvol resultaat: het lukt je om je medewerkers beter te motiveren! Én het levert jou meer rust en meer werkplezier op. Een win-win situatie dus

 

Marc Doomernik, trainer en coach

In een combinatie van passie, enthousiasme, humor, respect én integriteit, mensen inzichten aanreiken om zowel zakelijk als privé nóg succesvoller te worden.

Mensen in je team, maar ook jezelf, ontwikkel je niet zo maar even. Iets wat er al tientallen jaren in zit, ga je morgen niet anders doen door ‘even’ een paar vaardigheden aan te leren. Jij bent niet in je eentje verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling. Groeien doe je samen met je leidinggevende. Hier denken veel leidinggevenden en bedrijven helaas nog steeds veel te lichtzinnig over. Daarom kijken we in de driehoek naar jouw leerdoelen en zorgen we voor een positieve en blijvende ontwikkeling.

Ik doe het nét even anders!

 

Wil jij jouw situatie met mij bespreken? Wil je kijken of deze training bij je past? Of wil je iets anders aan me vragen? Ik houd graag rekening met jouw wensen en trainingsdoelen!

Trainingsinhoud en Facet5 persoonlijkheidsprofiel (optioneel)

Wil je meer weten over de inhoud van de training Effectief en coachend leidinggeven,

download dan de brochure, of lees de uitgebreide beschrijving op deze pagina.

Naast de groepstraining is er ruimte voor aanvullende persoonlijke inzichten door het opstellen van een Facet5 persoonlijkheidsprofiel. Aan de hand van dit profiel krijg je een aanvullende intake en 1-op-1 coaching. De inzichten vanuit jouw Facet5 profiel worden gebruikt om de training optimaal te laten aansluiten bij jouw trainingsdoelen. Deze optie is niet inbegrepen in de training, maar kun je zelf toevoegen door ‘Facet5 scan + coach- en evaluatiegesprek’ aan te vinken bij het boeken van de training.

Inschrijven