Blog

Tril je Zen, Libelle februari 2020

Juist nu,  in deze tijden  van de wereldwijde coronacrisis, is stress een nog groter thema aan het worden.

De verplichte aanpassing, de onmacht en onzekerheid over allerlei omstandigheden, privé en zakelijk,
levert voor iedereen een nog grotere mate van stress en spanning op. 
 
Radio en TV geven het ook aan; Steeds meer mensen, ook jongeren ervaren de stressfactor als zeer hoog en raken hierdoor gefrustreerd en machteloos.
 

Doomernik Training & Coaching scoort in 2018 een 8,7!

Edubookers opleidingskeurmerk Doomernik training en coachingEn daarmee hebben we het opleidingskeurmerk van het onafhankelijke boekingsplatform Edubookers ontvangen.

Uit het onderzoek van Edubookers blijkt dat maar liefst 100% van de cursisten Doomernik Training & Coaching aanbeveelt en dat de prijs/kwaliteit verhouding wordt beoordeeld met een 9,0!

Titel: Honden vinden TRE ook heel normaal

TRE, Tension & Trauma Releasing Exercises is een natuurlijk herstel mechanisme . Met natuurlijk bedoel ik dat het een manier is die je niet aanleert omdat je deze niet kent.
Wat we doen is het lichaam weer herinneren dat het spanning en stress mag ontladen, dit hebben we helaas afgeleerd. Maar het lichaam heeft hele slimme manieren om te dealen met spanning, stress en trauma.

TRE helpt bij slaapproblemen en rugklachten

Als TRE begeleider is het voor mij eenvoudig om mooie verhalen te schrijven over TRE. Maar het werkt toch het beste wanneer cliënten hun eigen ervaring(en) delen. Hieronder beschrijft Joost Damen zijn ervaringen. Joost zijn rugklachten zijn afgenomen, wandelen is weer leuk en hij slaapt ook beter. Joost heeft 6 weken TRE begeleiding gevolgd. 

Mijn TRE ervaringen:

Uitleg logisch niveau 6: Missie, doel en zingeving

Hoe de logische niveaus in te zetten?

Dit model helpt je om vooruit te kijken, te evalueren én bij het maken van plannen, het bereiken van doelen, etc. In de praktijk spelen alle niveaus zich gelijktijdig af. De niveaus helpen je om uitkomsten te optimaliseren.

Uitleg logisch niveau 4: Waarden & overtuigingen

Hoe de logische niveaus in te zetten?

‘Om zowel zakelijk als persoonlijk makkelijker en  sneller te kunnen groeien’.

Dit model helpt je om vooruit te kijken,  te evalueren én bij het maken van plannen, het bereiken  van doelen, etc. In  de praktijk  spelen alle niveaus zich gelijktijdig af. De niveaus helpen je om uitkomsten te optimaliseren.

Pagina's