Start TRE II mind-blowing!

In totaal zijn we hier met 28 deelnemers in Zuid Afrika voor TRE II.
Allemaal professionals met zeer bijzondere en persoonlijke ervaringen. Allemaal mensen die al veel gedaan hebben in hun persoonlijke proces. Ondanks dat 'major shifts' voor heel veel mensen. Kun je nagaan wat de impact is van TRE.
Let wel! Zie dit niet als persoonlijke promotie van mijzelf. Ik verdien mijn boterham toch wel. Ik wil dit gewoon de wereld in hebben. Omdat het zoveel kan betekenen voor mensen. Meer dan al datgene wat ik tot nu toe heb gedaan. Dit is nogal een statement als ik dit overdenk. Maar het klopt gewoon!

Hier een staccato overzicht van de soms heftige progressie die eenieder gemaakt heeft, sinds dat ze zijn gaan werken met TRE.

    Ik kan weer slapen
    Ik ben veel meer tot leven gekomen.
    Ik heb veel minder hoofdpijn
    Mijn suïcidale neigingen zijn voorgoed voorbij
    Mijn bloeddruk is weer een stuk beter
    Ik heb minder epilepsie aanvallen
    Ik ben veel minder bang
    Mijn ondefinieerbare agressiviteit is weg, kan beter met mijn woede omgaan
    Ik beteken zoveel voor, anderen maar was zelf depressief. Nu niet meer.
    Ik ben veel beter in contact met mijn familie
    20 jaar lichamelijke pijn is na 6 sessies TRE voor 85% verdwenen
    Meer ‘peace’ en vreugde in mijn lichaam
    Ik zit minder in mijn hoofd, ik kan weer emoties voelen, ik zit weer in mijn lijf
    Ik ben minder rigide, het hoeft niet altijd meer op mijn manier
    Ik heb geen straatvrees meer en rijd zelfs weer auto
    Mijn relatie met mijn partner en de kinderen is sterk verbeterd
    Ik kan weer lachen en plezier maken. Ik durf gewoon te zijn.
    Mijn fysieke pijn direct na een ongeluk, is door, TRE veel minder
    Beet van een hond in 7 dagen praktisch genezen
    Ik heb geleerd voor mezelf op, te komen i.p.v. alleen maar anderen te helpen. Ikzelf kom nu op de eerste plaats
    Trauma's die ik dacht verwerkt te hebben bleken nog onverwerkt. Ik zit nu veel beter in mijn vel.
    De TRE oefeningen ervaar ik als DANSEN
    Ik ben eindelijk weer gezond, was heel ziekelijk
    Ik leefde als het ware buiten mijn lichaam, was er hoofdzakelijk voor anderen. Dat is gelukkig passé.

Allemaal ervaringen van professionals die ik voor vandaag nog niet kende.
Ik ben ervan overtuigd dat minstens één van de genoemde zaken je wel bekend voorkomen… bij iemand anders in je omgeving… Dus als je hem of haar iets gunt? Stuur dit bericht dan alsjeblieft door. Er zijn inmiddels 10-20 TRE coaches in Nederland die mogelijk een positieve bijdrage kunnen leveren.